You must have Flash Player installed in order to see this player.
Reacties van deelnemers PDF Afdrukken E-mail

"Heel erg leuk om 'spelenderwijs' te leren hoe je op hakken moet lopen. Meestal doe je zelf maar iets, maar het is goed te weten hoe het precies moet. Ik vond het perfect."

"De warming-up was erg duidelijk! Makkelijk te volgen, ook het lopen op hakken was leuk en ook leerzaam! Handige tips. Jullie maken er iets gezelligs van!"

"Enthousiast, luchtig gebracht 'ach, waarom zou je niet op hakken lopen...' Drempelverlangend dus :) Goede spieroefeningen."

"Enthousiasme super! Goede doeltreffende aerobicsoefeningen, je voelt je spieren echt! Ik merk dat jullie wat met de tips van vorige keer gedaan hebben en ik heb eigenlijk niets voor verbetering. Wil nog wel even toevoegen dat ik het mooi vind dat alles zo 'af' is: kleding, flyers, broekophouders, CD's. Alles straalt professionaliteit uit!!!"

"Ik vond het een goede aanmoediging om het gewoon te doen. Fijn te merken dat ik wel kon lopen zonder te vallen. Ik zou het zelf fijner vinden als het gedeelte met hakken nog iets langer was, dan zou ik nog meer zelfvertrouwen krijgen."

"Ik vond het ontzettend leuk! Loop dagelijks op hakken (je moet toch wat bij maar 1.63m), maar het is gewoon ontzettend goed om nog eens goed op je houding gewezen te worden. Heel erg grappig vond ik vooral de 'show' van Nienke (hoop maar dat zij niet op een terrasje zit waar ik langs loop, grijns!). Meiden, het was TOP!"

"Beste Nienke en Eline. Ik vond jullie workout fantastisch, jullie hebben gezorgd dat mijn gasten en ik zelf een bijzondere dag beleefd hebben. Iedereen was erg enthousiast en heeft ervan genoten, muziek was super en bewegingen en oefeningen heel precies en goed uitgekozen. Nogmaals bedankt voor jullie bijzondere workout."

"Super!!! Nooit gedacht dat dit allemaal met hoge hakken lopen kan. Heb geleerd aan de houding van je lichaam te werken, hoe te lopen op hoge hakken. Ik zou zeggen ga zo door. Toppie!!!"

"Gezellig! Ook goed te doen als je niet sport. Alleen de spiegel is confronterend. Vooral doorgaan!"

"Alles top!!! Echt super leuk voor 'iets te vieren' zoals deze ochtend. En ik ga aan mijn houding denken!!! Ook aan te bevelen als je 50+ bent! Ik spreek uit ervaring (60+)."

"Ik vond het heel gezellig. Ik heb er ook wel van geleerd. Ik hoop nu vaker op hakken te gaan lopen. Tip voor het meer bewegen met je heupen en je benen bij elkaar houden is een goede!"

"Ik heb beide avonden gedaan. Leuk dat de laatste duidelijk anders was dan de eerste. Enorm genoten! Heb vooral wat aan de avonden gehad, door gedwongen te worden van alles op hoge hakken te doen. Dat geeft zelfvertrouwen. Ik weet eigenlijk nog niet zeker of ik toch één van die 'funny-walks' heb..."

"Het idee! En de instructrices als persoon zijn top: super enthousiast! Misschien is het leuk er ook een wedstrijdje aan te koppelen: wie loopt het elegantst."

"Zag er prachtig uit, voelde als een avondje uit, i.p.v. een avondje sportschool. Goede voorbeelden van hoe je NIET op hakken moet lopen."

"Enthousiaste instructrices, werkt aanstekelijk op de leuke muziek. Ik kon moeilijk stil blijven staan van enthousiasme."

"Ik dacht dat ik wel op hakken kon lopen, maar ik kon ook nog wel wat leren."

"Zelf ben ik heel erg rechts georiënteerd en nu ben ik gedwongen ook alle oefeningen met links te doen. Ik voel me daardoor veel meer in balans."

"Ik hoop dat ik ook zo goed kan leren lopen op van die hoge hakken als waar Nienke en Eline op lopen. Het is prachtig. Nu zelf thuis maar goed verder oefenen."

"Dit is helemaal leuk om nog een keer met een groep meiden te doen. Dit is super voor een vrijgezellendag! Kunnen we de bruid meteen goed leren lopen. Wat zal haar aanstaande blij zijn..."

"Waar koop je die waanzinnige stiletto's?"

"Dit krijgt toch wel een vervolg hè, dan ben ik er weer bij!"