You must have Flash Player installed in order to see this player.
Nieuwe situatie PDF Afdrukken E-mail

Per 1 juli 2010 gaat Nienke alleen door met de High Heel Workout en is Eline Ploeger, de sporty helft van de "founding mothers", geen vast onderdeel meer van het management

 
Over Nienke PDF Afdrukken E-mail

Hakkendraagster 2007 en 2008 Nienke van Maris:


Ik zal me even voorstellen. Ik ben Nienke van Maris.

In 2005 ben ik als stiliste begonnen bij het programma Woon & Klus Magazine, een aantal jaren op zondagavond uitgezonden door RTL5. Voor dit programma bepaalde ik (met mijn team) hoe de ruimtes eruit kwamen te zien en alles wat er gemaakt werd, van begin tot het eindresultaat. Na mijn eerste jaar heb ik mijn werk kunnen uitbreiden naar het programma TuinMagazine, waar ik mede verantwoordelijk was voor de ontwerpen van de tuinen en de afstyling. Binnen een week na mijn start als stiliste moest ik voor de camera en werd ik onderdeel van het programma Woon & Klus Magazine. Ik heb toen tegen de creatief directeur gezegd dat áls ik ooit beroemd zou worden, dat het zou zijn vanwege mijn schoenen. Ik heb namelijk ruim 150 paar schoenen, waarvan zo’n 90% bestaat uit hakken. Hoge hakken… Ik ben dan ook meer dan eens met mijn hakken in beeld genomen, want een klein vrouwtje dat op gigantische hakken op bouwterreinen rondloopt, is altijd leuk om in beeld te nemen.

Lees meer...
 
Over Eline PDF Afdrukken E-mail

Sport-instructrice Eline Ploeger:

Hallo High Heel bezoeker,

Mijn naam is Eline Ploeger en ik heb het sportieve deel van de les opgezet. In oktober 2007 kwam ik Nienke tegen; hoge hakkendraagster en aerobicsinstructeur vonden elkaar...... en zo ontstond de High Heel Workout! Aangezien ik 30 jaar in de fittnessbranche heb gewerkt heb ik het sportieve gedeelte van deze les destijds opgezet. Een aantal jaar heb ik met veel plezier samen met Nienke deze les aan talloze vrouwen gegeven, maar vanwege mijn andere grote hobbies: vliegen en dieren ben ik er uiteindelijk mee gestopt.

Lees meer...
 
Advertentie