You must have Flash Player installed in order to see this player.
Nieuws PDF Afdrukken E-mail

Italiaans feest voor (aan) je voeten

Er is op het gebied van schoenen veel te vinden en hoe groter de portemonnee, hoe groter de namen: Jimmy Choo, Manolo Blahnik etc. Maar voor veel mensen is hun portemonne daarvoor net niet toereikend.
Dan is het walhalla op het gebied van schoenen toch wel Italië. Daar weten ze vrouwen letterlijk op een prachtig gevormd voetstuk te plaatsen. En dat Italiaanse design is ook in Nederland te krijgen en voor een zeer mooie prijs, die voor ieder portemonnee haalbaar is. Bella Bellissima is de droom van elke vrouw.
Zij verkopen de meest fantastische Italiaanse designschoenen vanuit je luie stoel. Vul je gegevens in op de website en je ontvangt meer informatie van Bella!
Zorg voor een goed gevulde portemonnee, want je wordt heel hebberig van al die prachtige schoenen!!!
Volgens medici moeten vrouwen meer schoenen kopenVolgens de Berlijnse voetchirurch Henrik Boack moeten vrouwen meer schoenen kopen. Hoewel de chirurg deze regel niet uit modieus oogpunt voorschrijft, maar puur uit medisch oogpunt, nemen wij dit voor lief. Want met elk argument om een nieuw paar schoenen te kunnen kopen, zijn wij blij.

Uit het onderzoek van voetchirurg Boack blijkt: wie vaak van schoen verandert, belast zijn voeten niet altijd op dezelfde plek. Vooral voor het voorkomen van de kromme grote teen, zou een volle schoenenkast wonderen doen. Belangrijk is wel, dat de collectie niet alleen bestaat uit naaldhakken, deze zijn weer slechter voor de rug. Om je voeten nog gezonder en mooier te houden adviseert de voetenexpert ook om sokken en schoenen een maatje groter te kopen.Kortom dames, mannen in huis die zeuren dat je te veel schoenen koopt, horen nu echt tot het verleden. Het is immers medisch verantwoord om meer schoenen te kopen. Want manlief wil toch ook niets liver dan een gezonde dame aan zijn zijde...How ecofabulous are you?


Veggie in Pumps staat voor alle dames in de wereld die waarde hechten aan hun vrouw zijn, maar tevens aan eerlijkheid en rechtvaardigheid. Er leuk en mooi uitzien is heel belangrijk en ze trekken er graag wat tijd voor uit, maar dit mag niet ten koste gaan van anderen.

Met respect voor de natuur, dier en mens, gaan zij volledig gestileerd de wereld in. Ze willen de keuze kunnen maken en dat is voor hen al een doel op zich. Op hoge hakken gewapend tegen het geitenwollensokkenvirus gaan zij op zoek naar mooie eerlijke kleding, het eten van (h) eerlijk tofulicious eten, zeer culinair en prachtige respectfull accessories.

Nee, deze dames settelen zich niet voor less. Nogmaals: de geitenwollensokkenstroming is toch zo passé!

Zij gaan voor het beste en als dat niet te vinden is, creëren ze het zelf wel, onder het motto duurzaamheid duurt het langst!

Veggie in pumps is een praktische gids voor iedereen die waarde hecht aan een fijn leven, maar tevens eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel draagt. Er leuk en mooi uitzien mag niet ten koste gaan van de rest van de wereld. Met respect voor de natuur gaan de Veggies in pumps volledig gestileerd de wereld in. De Veggies in pumps gaan voor het beste en als dat niet te vinden is, creëren ze het zelf wel, onder het motto: duurzaamheid duurt het langst.Veggie in Pumps | Lisette Kreischer en Merel van der Lande | uitgeverij Artemis & Co | prijs € 17,95


Heelarious brengt hoge hakken voor baby's

Weldra wordt een nieuw kledingstuk voor baby's op de markt gebracht dat nu al voor de nodige deining zorgt op diverse tv-stations in de USA. Onder de noemer Heelarious heeft een Amerikaanse firma namelijk een collectie schoentjes bedacht met hoge hakken voor zuigelingen tot 6 maanden oud.

Mede-bedenkster Britta Bacon kwam op het idee van het concept vanuit een behoefte haar eigen dochtertje Kayla - inmiddels 4 jaar oud - stiletto's aan te willen trekken, net als mammie. Gewoon als grap, als de ultieme moeder-dochterbeleving. ‘Her first high heels' van Heelarious zijn dus absoluut niet bedoeld om op te lopen, baby's van 6 maanden lopen trouwens niet, maar om mee te showen op feestjes en in de wandelwagen mee te pronken. De schoentjes kosten 25 euro en zijn te koop in zwart en roze leer én satijn en in zebra en luipaard print.
Meer info: www.heelarious.com


PERSBERICHT High Heel Workout


Alle vrouwen elegant en sexy door het leven op hoge hakken


Uniek in Nederland, de High Heel Workout, een les waarbij je leert elegant op hakken te lopen en traint om de juiste spieren hiervoor te ontwikkelen.
Je kent dat wel, dat je iemand ziet lopen op hakken en dat je meteen denkt: "Lieverd, had toch gewoon je gympies aangetrokken". Het lopen op hakken is helaas niet een aangeboren eigenschap. Het is een samenspel van balans en evenwicht, je krijgt er pijn van aan je voeten, je voelt je onhandig en onzeker.
Maar zoals alles in het leven, is ook het lopen op hakken te leren. Het is een behendigheid, waarvoor je moet trainen. En dat kan nu met deze Workout.

De High Heel Workout is het resultaat van een samenwerking tussen Hakkendraagster 2007 Nienke van Maris (als stiliste de afgelopen jaren verbonden geweest aan Woon & Klus Magazine en in die hoedanigheid meer dan eens met hoge hakken - op bouwterreinen - op televisie geweest. Er is een verkiezing voor Hakkendraagster van het jaar. In 2007 was die titel voor Nienke van Maris) en Eline Ploeger, al meer dan twintig jaar als sport-instructrice werkzaam (van step tot XCO en van body pump tot low/high shape tot spinning).

Iedere les bestaat uit twee delen. Beginnend met een workout-deel op sportschoenen, gegeven door Eline. Gevolgd door een les hoe je je elegant en sexy door het leven beweegt op hakken, gegeven door Nienke.