You must have Flash Player installed in order to see this player.
Gepersonaliseerd boek: Laat je op hakken dragen PDF Afdrukken E-mail

Dit is een boek waarin op humoristische en persoonlijke wijze een probleem aan de kaak gesteld wordt, waar de hedendaagse vrouw mee te kampen heeft. De maatschappij verlangt namelijk van alles van vrouwen op dit moment: we moeten studeren, een goede baan vinden, carrière maken, het glazen plafond doorbreken, kinderen krijgen, het huishouden runnen, voor onze man zorgen en ondertussen mogen we vooral niet onszelf laten verslonzen.

Een uniek boek waarin de naam van jou, je zus, je collega of één van je vriendinnen op originele wijze wordt verwerkt. Hakkendraagster van het jaar 2007 en volgende jaren Nienke van Maris neemt je aan de hand en leert je dat het dragen van hakken onderdeel kan zijn van het niet verslonzen en dat dit een kunst is, die iedereen kan leren. Vanaf de basis word je geleerd hoe je goed, lang, elegant, sexy en vol zelfvertrouwen op je hakken kan staan en lopen.

Leuk als kado voor een verjaardag of welk ander feest dan ook!!!


Zelf loopt Nienke al vanaf haar 15e op hakken en zij is het levende bewijs van ‘oefening baart kunst’. Zij draagt haar hakken altijd en overal. Tijdens haar baan als stiliste voor het tv-programma Woon & Klus Magazine was ze dan ook regelmatig te zien met stiletto’s op bouwterreinen. Op deze wijze heeft zij de titel van Hakkendraagster verworven. Met ruim 150 paar schoenen in de kast, heeft zij een behoorlijke collectie om dagelijks haar outfit mee te completeren en haar vrouwelijkheid te onderstrepen.
Maar je moet wel goed op je hakken kunnen lopen, anders kun je ze beter in de kast of in de winkel laten staan.

‘Goed’ lopen, betekent echter niet alleen ‘elegant’, maar staat ook voor ‘goed getraind’. Dat is namelijk het geheim van de echte hakkendraagster. Als je lijf goed getraind is en je je lijf goed gebruikt, is het geen enkel probleem je hakken een hele dag te dragen, op welke ondergrond dan ook.
Om dit belang te onderstrepen, heeft Nienke in 2008 samen met Eline Ploeger, al ruim 20 jaar sportinstructrice, de High Heel Workout ontwikkeld. Een les waarin vrouwen geleerd wordt welke spieren ze gebruiken bij het lopen op hakken, hoe deze te trainen en dan gaan natuurlijk de hoge hakken aan en wordt het lopen vanaf de basis aangepakt. Houding, staan, lopen, draaien, dagelijks gebruik, tot aan dansen. Doe mee en loop vanaf vandaag met je hoofd in de wolken. Geniet van je vrouwelijkheid en omhels haar!!!

Je kunt het boekje hier bestellen en thuisgestuurd krijgen.

Uitvoering en formaat:
Hardcover | 32 pagina's | 21 cm x 21 cm
Teksten:
Nienke van Maris
Personalisatie:
Binnenwerk en omslag
Prijs:
€ 19,50 (excl. € 2,95 verzendkosten)