You must have Flash Player installed in order to see this player.
Goed voor je voeten PDF Afdrukken E-mail

Zoals veel snoepen slecht voor je tanden is, zo is het altijd lopen op hoge hakken niet goed voor je voeten.
Maar zoals je met goede verzorging en het halfjaarlijkse bezoek aan de tandarts je gebit in goede conditie kan houden, zo is dat ook met je voeten.

Door het doen van de juiste oefeningen, kun je je lijf trainen en zo blessures voorkomen, die kunnen ontstaan door een slechte houding en te slappe spieren. Dit onderdeel wordt in het sportschoenendeel van onze workout goed aangepakt.
Het hebben van een juiste houding en op de juiste manier op je hakken staan, draagt ook bij aan het genot op je hakken en voorkomt dat je lichamelijke klachten krijgt door je lijf in een verkeerde houding te houden. Hiervoor is het hakkendeel van de High Heel Workout.

Maar er is meer dat je kunt doen. Met massages, oefeningen en voetreflexologie kun je een hoop kwaaltjes voor zijn en oplossen.


Reflexologe, pedicure en masseuse Mirjam van der Woud:

"Mijn hele idee toen ik contact met High Heel Workout opnam, was juist dat problemen met hakken helemaal niet hoeven, die kun je makkelijk voorkomen. Is een kwestie van een klein beetje extra aandacht en liefde voor je voeten, ze regelmatig even de andere kant op buigen bijvoorbeeld, beetje rollen, rekken en strekken en weten waar je op moeten letten om je voeten in conditie te houden. Als je dat doet hoef je helemaal geen last te krijgen van je hakken. Een goede houding begint bij je voeten en doet wonderen! In mijn massagepraktijk zie ik vaak, dat vrouwen door rug- en voetproblemen geen hakken meer kunnen dragen. Als ze dat weer wél kunnen na een aantal massages, merken ze pas hoe ongelukkig ze waren met die beperking. Je vrouwelijkheid, sensualiteit, zelfvertrouwen, gewoon de lol van vrolijk spelen met mode - je krijgt zo'n enorme boost van een stel simpele hakken onder vrolijke schoenen!"

Mirjam heeft dan ook een aanvulling gemaakt op de High Heel Workout, waarbij je met je groep in 30 of 60 minuten de tips en trucs leert om je voeten in topconditie te houden. Ook als je vaak op je hakken loopt!!!

Voor meer informatie over deze praktische aanvulling op de High Heel Workout, neem contact met ons op.


Of je nou wel of niet op hoge hakken lopen, je onderdanen kunnen af en toe best een kleine opkikker gebruiken. Verzorg je voeten goed, dan zien ze er prachtig uit en kun je ook die leuke open schoentjes aan. Maar kies je (voet)verzorging heel bewust. Er zijn hele goede voetverzorgingsproducten die ook nog eens dierproefvrij zijn. Dan ben je niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor dieren...
Hieronder een lijstje met de meest courante producten die zeker dierproefvrij zijn:

 
Advertentie