You must have Flash Player installed in order to see this player.

In één tot twee uur elegant en sexy op hoge hakken

Je kent dat wel, dat je iemand ziet lopen op hakken en dat je meteen denkt:

"Lieverd, had toch gewoon lekker je gympies aangetrokken"
.
Het lopen op hakken is helaas niet een aangeboren eigenschap. Het is een
samenspel van balans en evenwicht, je krijgt er pijn van aan je voeten, je
voelt je onhandig en onzeker. Maar zoals alles in het leven, is ook het lopen
op hakken te leren. Het is een behendigheid, waarvoor je moet trainen.
Dat kan nu met deze Workout.Verdien jij je geld in High Heels? PDF Afdrukken E-mail

High Heel Workout is op zoek naar uitbreiding en misschien ben jij hier wel precies geschikt voor!!!
Wil jij in jouw omgeving de High Heel Workout gaan geven en daarbij exclusiviteit hebben voor alle workouts die in jouw postcodegebied gegeven worden? Dat kan vanaf nu.
Woon je in Maastricht, Groningen, Almere, Hoorn, Eindhoven, Utrecht of waar dan ook? Wij krijgen aanvragen overal vandaan. Als jij je verbindt aan de High Heel Workout, mag jij de aanvragen die bij ons binnenkomen binnen jouw regio doen en daar je geld mee verdienen. En uiteraard kun je zelf je opdrachten regelen voor workouts. Bij mensen thuis, op dansscholen, bij sportscholen, waar dan ook.

Ben jij dus sportief aangelegd en kun jij goed op hakken lopen, dan ben jij de perfecte belichaming van de High Heel Workout. Voor meer informatie en de voorwaarden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, of stuur ons een directe mail aan info(at)highheelworkout.nl. We horen graag van je!!!


 
Gepersonaliseerd boek: Laat je op hakken dragen PDF Afdrukken E-mail

Dit is een boek waarin op humoristische en persoonlijke wijze een probleem aan de kaak gesteld wordt, waar de hedendaagse vrouw mee te kampen heeft. De maatschappij verlangt namelijk van alles van vrouwen op dit moment: we moeten studeren, een goede baan vinden, carrière maken, het glazen plafond doorbreken, kinderen krijgen, het huishouden runnen, voor onze man zorgen en ondertussen mogen we vooral niet onszelf laten verslonzen.

Een uniek boek waarin de naam van jou, je zus, je collega of één van je vriendinnen op originele wijze wordt verwerkt. Hakkendraagster van het jaar 2007 en volgende jaren Nienke van Maris neemt je aan de hand en leert je dat het dragen van hakken onderdeel kan zijn van het niet verslonzen en dat dit een kunst is, die iedereen kan leren. Vanaf de basis word je geleerd hoe je goed, lang, elegant, sexy en vol zelfvertrouwen op je hakken kan staan en lopen.

Leuk als kado voor een verjaardag of welk ander feest dan ook!!!

Lees meer...
 
High Heel Workout basiscursus op DVD!!! PDF Afdrukken E-mail

Je kan nu de High Heel Workout in vervolg op, of in plaats van, je cursus bij je in huis halen. In je eigen tempo, op je eigen tijd, in je eigen omgeving en zo vaak als je wilt.

Allereerst krijg je een inleiding wat er met je lijf gebeurt als je staat en loopt op hakken en waarom training en oefening zo belangrijk zijn. Deze High Heel Workout is opgebouwd zoals de les: een stuk op sportschoenen, beginnend met een sexy warming-up, door naar de oefeningen en dan een stretch. Het tweede deel van de workout gaan de hakken aan en leer je het lopen op hakken vanaf de basis: houding, staan, lopen draaien, tot aan dansen.
Daarnaast bevat deze DVD extra oefeningen, die je makkelijk thuis, onderweg of op je werk kunt doen. Deze oefeningen doen we niet in de lessen.
En dat allemaal om ervoor te zorgen dat jij binnen de kortste keren vol zelfvertrouwen, sexy en elegant op je hakken staat en wegstapt.

Mocht je een exemplaar willen bestellen,
kun je dat aangeven via ons bestelformulier.

Verkoopprijs € 19,50

 
High Heel Workout ook te volgen op netwerksites PDF Afdrukken E-mail


Je kunt de updates van High Heel Workout volgen op alle social media, zoals Twitter.
Hier kun je volgen wat ons bezighoudt en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn.
En als je lid wordt van onze publieke High Heel Hyves en/of van onze Facebook-pagina krijg je minimaal 5 dagen voordat de workout openbaar gemaakt wordt al bericht en heb je de unieke kans op voorinschrijving... Aarzel dus niet en word snel lid!

De 100e "vriend" van de High Heel Workout Facebook-pagina ontvangt een DVD van de High Heel Workout, of gratis deelname aan een les.
De 400e "vriend" van de High Heel Workout Hyves-pagina ontvangt een DVD van de High Heel Workout, of gratis deelname aan een les.

 
Uniek in Nederland PDF Afdrukken E-mail

De lancering van deze website brengt elegant en sexy zijn op hoge hakken voor alle vrouwen binnen handbereik.
Met de High Heel Workout kun je in één tot twee uur de juiste spieren trainen en de basis leren om je spetterend te kunnen voortbewegen op je stiletto's.  Het is uniek in Nederland. Of je het via je sportschool boekt of als workshop op je damesdag of vrijgezellendag, de mogelijkheden zijn legio. Kijk rond op de site en je vindt alle informatie. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een bericht via contact.

P.S. neem ook even een kijkje in onze webshop. Leuke shirtjes en andere artikelen om te laten zien dat je gek bent op je hakken. Ook leuk om weg te geven!!!